Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt: Emilia

Publicerat | maj 4, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt: Emilia


Emilia, 18år pluggar samhälle på Frans Schartaus gymnasium utöver att arbeta extra som barnvakt för Nannynu!

Emilia är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan mars, 2010. Nedan berättar Emilia varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Jag älskar barns sätt att tänka på, hur de ser saker och ting. Det är så annorlunda från vuxnas. Sen tycker jag det är fantastiskt kul att leka med barnen också!
 
De som jobbar på företaget är väldigt omhändertagande och jag kände mig välkommen på en gång. Sen känns det här nästan inte som ett jobb, man leker ju med barn bara! Därför är det extra kul att jobba med det här. Självklart följer det en del ansvar men som tur är så är man ju van vid det.
 
Jag försöker att alltid hitta på nya saker med barnen så att det inte är likadant hela tiden.
Sen tror jag på fasta rutiner i annat, som mat och sovtider. Jag tycker det är viktigt att man kommunicerar mycket med barnen så att man även lär dem att utveckla sig själva genom t.ex. ordförråd.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier