Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Caroline

Publicerat | maj 4, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Caroline


Caroline är 20 år och pluggar fastighet och finans på Kungliga Tekniska Högskolan samt arbetar som visningsvärd för Svensk Fastighetsförmedling utöver att arbeta extra som barnvakt hos Nannynu!

Caroline är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan oktober, 2008. Nedan berättar Caroline varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter.

Jag älskar att arbeta med barn för de ger mig energi, samtidigt som man får använda sin kreativitet vilket jag älskar. Barns syn på saker och ting är även härligt, så man får sig ofta ett skratt när man är med dem!

Jag tycker att det är skönt att ha någon kontaktperson som man kan bolla med. Även ansvaret och friheten man får genom jobbet passar mig perfekt!

 Mina bästa tips är att försök att göra barnen delaktiga i allt, även ”hemsysslorna” som till exempel matlagning. De tycker faktiskt det är riktigt kul att få hjälpa till och få credd för det dessutom.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier