Vi är med på TV4s nyheter ikväll kl. 1900 den 3 maj! - Nanny.nu : Nanny.nu | Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Vi är med på TV4s nyheter ikväll kl. 1900 den 3 maj!

Publicerat | maj 3, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Vi är med på TV4s nyheter ikväll kl. 1900 den 3 maj!

TV4 intervjuvade Nannynu! om RUT avdraget och debatten

Idag kom TV4 förbi för att intervjua VD Therese Gustafsson om Nannynu!s verksamhet och följde även med en barnvakt till dagis.  Inslaget kommer  troligen att handla om RUT avdraget och barnpassning som hushållsnäratjänst. Missa nu inte att titta på nyheterna kl. 1900 för att se Therese bli intervjuad och hur vi arbetar!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier