Tips från barnvakten om att ta hand om barn | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Tips från Barnvakten – Vad man gör när barnet blir ledsen av att mamma går

Publicerat | april 23, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Tips från Barnvakten – Vad man gör när barnet blir ledsen av att mamma går

Här delar vi med oss av tips som kommer in från våra barnvakter som kan underlätta för er som är småbarnsföräldrar.

Detta tips kommer från Hedwig som jobbar som barnvakt hos Nannynu!

”Jag har kommit på en bra lek som jag använder när jag passar barn som är väldigt mammiga och gråter när mamma går. När mamma går så springer vi till fönstret och vinkar av mamma och jag talar om att mamma kommer snart. Sedan några minuter innnan mamma kommer hem sms:ar mamman mig och då springer vi till fönstret för att vinka när mamma kommer hem. Det blir väldigt roligt för barnet och den vet att vinkar man av mamma så får man snart springa till fönstret och vinka hej när mamma kommer hem”.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier