Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Agnes

Publicerat | april 22, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: AgnesAgnes är snart 20 år och pluggar musik på folkhögskolan utöver att jobba extra som barnvakt hos Nannynu!

Agnes är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan februari, 2010. Nedan berättar Agnes om varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter.

Jag älskar att jobba med barn för att de är så ärliga och säger oftast exakt vad de tycker. Man får roliga frågor om saker som man inte alls tänkt på själv, vilket är väldigt roligt och utvecklande. Kul att leka av sig lite, när man annars pluggar :)

Att arbeta för Nannynu! känns seriöst och verkligen som ett ”riktigt jobb”, till skillnad från om man skulle vara barnvakt hos en familj utan Nannynu. Det finns personer jag kan ringa till om jag har frågor.

Mina bästa tips är att berätta för barnet i förväg vad vi kommer att göra under dagen, t.ex. säg redan innan hur länge ni ska kolla på tv, så du inte bara går fram och stänger av helt plötsligt. Då får du förmodligen protester. Ha tålamod och bli inte arg, snarare bestämd.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier