Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Harald

Publicerat | april 7, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Harald


Harald är 19 år och jobbar utöver att vara barnvakt hos Nannynu! som servitör.

Harald är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan september, 2009. Nedan berättar Harald varför han valt jobbet som barnvakt, hur han trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter.

Harald:
Jag valde att jobba som barnvakt för jag känner att jag utvecklas mycket som person. Jag lär mig ta ansvar, att vara en förebild, lösa problem/konflikter och vara pedagogisk på samma gång! Jag vill lära barn utifrån mina erfarenheter sen är det alltid roligt att leka med barnen för dom visar alltid sin totala glädje eller sitt totala missnöje.

Nannynu! tar verkligen hand om sina barnvakter och sköter allt proffesionellt. De har gett ott kostnadsfria utbildningar och värdefulla tips. Jag tycker de har en konstant kontakt med oss barnvakter i och med många mejl utskick och en del telefon samtal.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att gå in i jobbet med glädje, din positiva energi smittar av sig på barnen och då blir dom mycket lättare att ha och göra med! Mitt hemliga tips jag kan dela med mig av är ju att kittlas!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier