Barnpassning i Stockholm med utbildade barnvakter | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Tips från Barnvakten – Hur man gör matlagning till något lärorikt

Publicerat | april 5, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Tips från Barnvakten – Hur man gör matlagning till något lärorikt

Här delar vi med oss av tips som kommer in från våra nannys som kan underlätta för er som är småbarnsföräldrar

Angelica, barnvakt hos Nannynu! berättar om hur man kan göra matlagningen roligare för barnen och samtidigt lärorik:

”Man kan dela t.ex en paj i mindre portionsdelar och fråga hur många personer som kan äta pajen om varje person ska ha en bit var, så att barnen lär sig enkel division.

Man kan lägga upp t.ex. cocktailtomater och ge några åt barnet och fråga hur många som blev kvar (barnet lär sig att räkna minus – eller, om man gör tvärtom och lägger ihop allas tomater, tex, så lär sig barnen att räkna plus). Man kan också uppmärksamma barnen på olika färger, former, konsistenser, smaker..

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier