Barnpassning i Stockholm med utbildade barnvakter | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Tips från Barnvakten – Hur man får barnen att följa med till nästa aktivitet

Publicerat | april 5, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Tips från Barnvakten – Hur man får barnen att följa med till nästa aktivitet

Här delar vi med oss av tips som kommer in från våra barnvakter som kan underlätta för er som är småbarnsföräldrar.

Detta tips kommer från Lisa som jobbar som barnvakt hos Nannynu!

”På Nannycertifieringen fick vi lära oss att små barn älskar upprepninngar, och påminnelser eftersom deras hjärnor inte är helt utvecklade och detta gör dem trygga. När jag och barnen jag passar skall avsluta en aktivitet och påbörja en ny har jag kommit på en sak som gör detta till en lek. Jag ställer min mobiltelefon och talar om för barnen att t ex om 10 minuter ringer alarmet och då skall vi springa och ta på oss jackorna och sedan gå ut och leka. När väl mobilen ringer springer barnen iväg för att hämta sina jackor och tycker att det är jättekul. Jag har aldrig några problem med att få dem att följa mig efter att jag kom på detta knep”.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier