Nannynu kämpar för RUT och branschen för hushållsnära tjänster | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu kämpar för RUT och branschen för hushållsnära tjänster

Publicerat | april 5, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu kämpar för RUT och branschen för hushållsnära tjänster

Vi kämpar för att få behålla avdraget för hushållsnära tjänster. Den 13:e mars fick Jeanette Gorosch in en debattartikel i Dagens Nyheter om RUT-avdraget. Artikeln fick stor genomslagskraft och på DN på nätet låg artikeln etta på mest lästa under dagen. 300 människor kommenterade och 30 bloggar fångade upp nyheten. Läs den här: Kämpa för RUT

Här är några bloggare som skrev om artikeln:

Blogg 1

Blogg 2

Blogg 3

Blogg 4

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier