Barnpassning i Stockholm med utbildade barnvakter | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! nominerade till trendpriset

Publicerat | mars 30, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! nominerade till trendpriset

Den 3 november gick årets Trendgala av stapeln på Vasateatern där Nannynu! var nominerad till årets Trendpris. Nannynu!s VD och grundare Jeanette Gorosch var en av dagens talare och nedan kan du se en del av hennes föredrag och här kan du även lyssna på hela hennes tal som ljudfil: Jeanettestaltrendgalan.

– Skriv ner vad ni kan och gör ett företag av det! Se Jeanette Gorosch föredrag från Trendgalan där hon beskriver bakgrunden till succén Nannynu!.

 Läs mera här: Trendgalan 2009 och se Jeanette prata på trendgalan här:

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier