Barnvakter i Stockholm | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Per, Kundansvarig hos Nannynu!

Publicerat | mars 30, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Per, Kundansvarig hos Nannynu!


Hej!

Jag började som account manager hos Nannynu! i oktober 2009 och trivs väldigt bra med alla aspekter som arbetet erbjuder. Jag arbetar med att rekrytera och utbilda nya barnvakter, kontakta och tala med familjer som är i behov av hjälp och framför allt hitta rätt barnvakt till rätt familj. Jag har själv en liten dotter och förståelse för hur viktigt det är att hitta en barnvakt som känns ansvarsfull och samtidigt någon som barnen trivs med och kan ha roligt tillsammans med. Det viktigaste för mig i mitt arbete är att hitta lösningar som är långsiktiga för båda familjen och barnvakten samt att såväl familjer som barnvakter ska känna sig välkomna att höra av sig och uppleva kontakten med mig som lättsam, rolig och värdefull.

Min fritid spenderar jag mycket tillsammans med min familj i Stockholm men jag har rötterna norrut och tycker mycket om blåbären, kantarellerna och murklorna som Hälsingeskogarna har att erbjuda. När jag inte umgås med min familj läser jag gärna en bra bok eller tampas med något strategiskt dilemma framför datorskärmen.

Hoppas vi hörs snart!
Per Danckwardt

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier