Barnpassning i Stockholm med utbildade barnvakter | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Ann-Christine, ekonomiansvarig hos Nannynu!

Publicerat | mars 29, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Ann-Christine, ekonomiansvarig hos Nannynu!


Hej!

Jag är stolt mamma till grundaren av det fantastiska företaget NannyNu!

Jag minns med starka känslor den första tiden då Jeanette kämpade ensam med kunder, barnvakter, fakturor, betalningar och allt annat som hör till ett företag. Naturligtvis hjälpte jag till på kvällar och helger i den mån mitt dåvarande arbete tillät. Jag såg hur allt utvecklades och gladdes med Jeanette då hon kunde anställa den första kontorsmedarbetaren. Idag är de 7 st.

Företaget har utvecklats snabbt och jag måste påpeka att jag, som idag är 63 år och har stor erfarenhet av olika arbeten, aldrig har varit på en arbetsplats så full av positiva vibrationer och energi. Alla är fokuserade, hjälper varandra och har kundservice som ledstjärna. Denna viktiga grundplåt gör företaget så framgångsrikt och kunderna så nöjda.

Jag kom in i företaget på heltid augusti 2009 som account manager, men idag har jag till största delen ansvar för de ekonomiska transaktionerna i form av fakturor, inbetalningar, ansökningar till skatteverket och löner. Jag tänker att det är ett utmärkt sätt att avsluta en arbetslivskarriär och så småningom påbörja min verksamhet som pensionär. Då kommer jag att få mer tid till alla hobbies såsom dans, musik, sömnad, trädgård och dylikt. Och framför allt tid för mitt första barnbarn, som nu är 5 månader. Fast jag kommer nog alltid att ”hänga kvar” i något hörn som support eller extraresurs:-).

Vänlig hälsning,
Ann-Christine Gorosch

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier