Rekryteringsassistent Caroline Svanemar på Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Caroline Svanemar, Rekryteringsassistent

Publicerat | februari 23, 2009 | Kommentarer inaktiverade för Caroline Svanemar, Rekryteringsassistent


Caroline Svanemar

Hej!

Mitt namn är Caroline Svanemar och är en av de nyare på kontoret där jag började våren 2011. Jag är trots de inget främmande ansikte för mina kollegor då jag sådde mitt frö i nannyfamiljen redan hösten 2008, då jag började arbeta i företaget som barnflicka. Jag har varit hos många underbara familjer och har mycket att tacka Nannynu! för. Framför allt i personlig utveckling och positiva erfarenheter. Mitt frö har nu vuxit och letat sig hela vägen in på kontoret. Här jag ska hjälpa till med rekryteringen och vara Helenas högra hand. Vi ska tillsammans se till att leverera barnvakter av högsta kvalité till våra kunder.

Jag trivs otroligt bra på kontoret och strävar efter att hela tiden utveckla mig själv samt att ge god service och ett gott bemötande till kollegor, barnflickor och kunder. Hos Nannynu! har jag alla möjligheter att lyckas!

I grund och botten är jag utbildad inom media och foto på gymnasiet som jag tog studenten ifrån 2010. Jag har sedan dess arbetat på en förskola ute på Lidingö där jag beblandat mig med underbara barn. Har även fortsätt lite med fotografi så gott mitt engagemang har nått.

På min fritid spenderar jag mycket tid med mina vänner och på gymmet då jag har siktet inställt på en tjejklassiker.  Jag har stort intresse för film och har en stor samling av DVD filmer i min hylla. Dans är även något som ligger mig varmt om hjärtat och som jag utfört under 14 år av min uppväxt. Jag brinner för personlig utveckling och tror att du kan nå dit du vill med lite engagemang och viljestyrka.
Du kan nå stjärnorna, bara du tror på dig själv!

Må gott & ta hand om er!
Caroline Svanemar

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier